Головна  →  Новини  →  11 листопада 2015

Шкільні навчальні заклади Китайської Народної Республіки та Печерського району підписали угоду про співробітництво (Документ)

Шкільні навчальні заклади Китайської Народної Республіки та Печерського району підписали угоду про співробітництво (Документ)

2 листопада 2015 року керівництво Ліцею міжнародних відносин №51 Печерського району міста Києва під час робочого візиту до провінції Шаньдун Китайської Народної Республіки урочисто підписало угоду про співробітництво зі Школою Тайань Інь Шунь Шань  (Tai’an Ying Xiongshan Senior Middle School) міста Тайань. Фотозвіт.

Українська делегація перебувала в КНР з 29 жовтня по 2 листопада 2015 року за підтримки голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука на запрошення Школи Тайань Інь Шунь Шань в рамках роботи над проектом «Європа та Азія разом».

Під час перебування в місті Тайань провінції Шаньдун КНР вчителі печерського ліцею ознайомились із системою освіти Китаю та взяти участь у багатьох цікавих заходах: семінарах, майстер-класах, спортивному святі.

Також, делегація відвідала музеї та визначні місця Тайана і Пекіна. Найцікавішим для українських учителів стало спілкування з учителями та учнями, встановлення «живих» контактів, пізнання історії та культури Китайської Народної Республіки.   

Перейти до спискуВерсiя для друку