Головна  →  Новини  →  30 жовтня 2015

Привітання Сергія Мартинчука до Дня працівника соціальної сфери

Привітання Сергія Мартинчука до Дня працівника соціальної сфери

У першу неділю листопада в Україні, згідно з Указом Президента України від 13 квітня 1999 року № 374/99, відзначають День працівника соціальної сфери.

Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту населення, зайнятості, пенсійного забезпечення, надання підтримки сім’ям, що опинились в складних життєвих обставинах, захисту прав дітей.

Це свято тих, хто постійно опікується проблемами людей, забезпечує їх потреби.

Соціальна робота –  це мистецтво налагоджувати зв'язки між людьми. День працівника соціальної сфери –  професійне свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов'язку, а й за велінням совісті та покликом душі.

Вашу чуйність відчувають широкі верстви населення і, насамперед, пенсіонери та інваліди, діти-сироти, малозабезпечені та багатодітні сім’ї, безробітні громадяни.

Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного громадянського суспільства.

Сьогодні до спеціалістів установ соціальної сфери висуваються дуже високі вимоги. Щиро віримо, що ваша працьовитість, компетентність й надалі будуть служити людям.

Бажаємо вам творчого натхнення, здійснення всіх ваших задумів і мрій, щоб не вичерпалася ваша віра в щедрість людської душі, щоб вас завжди супроводжували милосердя та доброта, бажання та спроможність бути корисними людям!

 

З глибокою повагою

Голова Печерської районної
в місті Києві державної адміністрації                                         С.МАРТИНЧУК

Перейти до спискуВерсiя для друку