Головна  →  Новини  →  28 жовтня 2015

Арсеній Яценюк, Володимир Гройсман та Сергій Мартинчук урочисто привітали ветеранів

Арсеній Яценюк, Володимир Гройсман та Сергій Мартинчук урочисто привітали ветеранів

28 жовтня з нагоди відзначення 71-ї річниці Визволення України від фашистських загарбників Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман, Голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук взяли участь в урочистому покладанні квітів. Фотозвіт

У ритуалі покладання квітів до могили Невідомого солдата з нагоди відзначення річниці взяли участь понад 70 ветеранів Другої Світової війни, військовослужбовці, представники правоохоронних органів та інші.

Вітання Сергія Мартинчука з 71-ю річницею визволення України від фашистських загарбників:

Шановні ветерани!

28 жовтня – знаменна в історії України дата – 71 річниця з Дня визволення України від німецько-фашистських загарбників.

 В цей день ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам Другої світової війни, партизанам. Уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав Перемогу, та складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн, згадуємо всіх, чиє життя забрала війна.

Пам'ять про ті буремні роки назавжди залишиться в наших серцях, служитиме зразком патріотизму у ставленні до своєї Батьківщини, відданості нашій державі.

Нинішні захисники України стали гідними спадкоємцями слави воїнів-визволителів. Для них найвищим законом буття є і залишається захист рідної України, її свободи і незалежності.

Будьмо гідними наступниками героїчного покоління визволителів, бережімо стабільність та мир, гуртуймося для того, щоб спільними зусиллями зробити прийдешній день кращим.

У цей знаменний день бажаємо захисникам нашої Батьківщини, їх родинам та всім жителям району здоров'я, добробуту, тепла й затишку, оптимізму і непохитної віри у те, що завтрашній день буде світлішим і щасливим!

 З Днем Визволення України!»

 

     З глибокою повагою

 Голова Печерської районної в місті
Києві державної адміністрації                                                                                             С. Мартинчук                                                                      

 

Перейти до спискуВерсiя для друку