Головна  →  Новини  →  16 жовтня 2015

У Києві урочисто відкрито перший сучасний Центр обслуговування громадян

У Києві урочисто відкрито перший сучасний Центр обслуговування громадян

16 жовтня на першому поверсі будівлі Печерської райдержадміністрації відбулося урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг із сучасною електронною системою оповіщення та зворотнього зв'язку, із зручною системою реєстрації до електронної черги, безкоштовним швидкісним wi-fi та комфортною дитячою кімнатою. Центр обладнаний сучасною системою безпеки із постійним аудіо- та відео спостереженням. Фотозвіт.

В урочистому відкритті Центру взяли участь секретар Київської міської ради Олексій Резников, голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук, директор Центру надання адміністративних послуг міста Києва Наталія Шамрай та інші.

У своїй промові очільник Печерського району Сергій Мартинчук наголосив на тому, що капітальні ремонтні роботи першого поверху Печерської райдержадміністрації були проведені за 28 діб: «Неможливого не існує. Перед нами постала задача перетворити перший поверх будівлі райдержадміністрації на сучасний Центр обслуговування громадян формату «open space». І ми зробили це лише за 28 діб. Перший поверх був повністю переобладнаний. До речі, тільки на демонтаж перегородок, щоб зробити великий вестибюль та скляні стіни замість закритих кабінетів, було задіяно 50 будівельників».

Детальна інформація щодо режиму роботи ЦНАП: /content/centr-nadannya-administratyvnyh-poslug.html

Реєстрація до електронної черги ЦНАП за посиланням: http://ac.dozvil-kiev.gov.ua/

Довідка:

1. Загальна площа першого поверху - 850 м2.

2. Площа перепланування кабінетів складає 293 м2 з обладнанням електронної черги. У кабінетах передбачена система вентиляції та кондиціювання.

3. Площа залу очікування з рецепшеном, столиками для підключення ноутбуків з безкоштовним wi-fi (інтернетом) та з встановленими боксами елетронній черги складає 158.16 м2.

4. Кімната матері і дитини - 9.55 м2.

5. Також виконано два пандуси для інвалідів із зручними поручнями та туалет для інвалідів - 3м2.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку