КМДА Київська міська державна адміністрація


29 вересня 2015

Відбулося традиційне свято «Юнь Києва запрошує» під гаслом «Місто відкритих людей»

Відбулося  традиційне свято «Юнь Києва запрошує» під гаслом «Місто відкритих людей»

26 вересня 2015 року на території Маріїнського парку відбулося  традиційне свято «Юнь Києва запрошує» під гаслом «Місто відкритих людей», організоване Київським міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Фотозвіт.

Захід проводився з метою презентації безкоштовних соціальних послуг та послуг позашкільної освіти державних та громадських закладів міста Києва для дітей, молоді та сімей різних категорій, у тому числі  сімей переселенців, демобілізованих учасників АТО та членів їх сімей.

На святі свою діяльність представили районні центри соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, громадські організації та благодійні фонди.

До уваги киян та гостей столиці Печерський районний у м. Києві центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді представив свою діяльність, а також організував проведення майстер-класів з бісероплетіння, квілінгу, виготовлення ляльок-мотанок, гри у шашки ГО та  аквагримування. Поки діти із задоволенням брали участь у майсер-класах, дорослі мали змогу отримати інформацію про різноманітні послуги Центру та роботу клубів за місцем проживання.

На запрошення Центру партнерами на святі «Юнь Києва запрошує» виступили  громадські організації - «Гвардійсько-військове товариство «Редюїт» та Печерська районна організація товариства Червоного Хреста.

З метою презентації досвіду військово-патріотичного виховання дітей та молоді, громадською організацією «Гвардійсько-військове товариство «Редюїт» організовано змагання з перенесення «поранених» на ношах, перетягування канату та одягання протигазу. До проведення змагань залучено досвідчених інструкторів військової  частини №3066 Національної гвардії України.

Також усі гості свята змогли спробувати справжню армійську кашу та пригоститися чаєм. Зауважимо, що каша сподобалась і дітлахам, і дорослим, які частенько підходили за добавкою.

Водночас Печерська районна організація товариства Червоного Хреста  провела для гостей свята безпрограшну благодійну лотерею, навчання з надання первинної допомоги та інші цікаві майстер-класи, до яких залучилися багато дітей і дорослих.

«Юнь Києва запрошує» - це свято, яке відкриває величезний світ дозвілля для дітей, і молоді, і дорослих, та допомагає зустрітися давнім друзям і знайти нових!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.