Головна  →  Новини  →  26 вересня 2015

Очільник Печерського району Сергій Мартинчук взяв участь у районних суботниках

Очільник Печерського району Сергій Мартинчук взяв участь у районних суботниках

У суботу, 26 вересня 2015 року, голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук долучився до озеленення, прибирання території району та до екологічного флешмобу «За мир та за згоду – за чисту природу». Фотозвіт.

На території району в рамках виконання заходів осіннього місячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста Києва службами Печерського району за участю очільника Печерського району та співробітників райдержадміністрації були проведені суботники по вул. Інститутська-Алея Герої Небесної Сотні, у сквері М. Заньковецької, (дільниця Городецького) та на території Дендропарку (Дніпровський узвіз).

Окрім проведення суботників службами району, були проведені екологічні акції з благоустрою й депутатами Київської міської ради, де Сергій Мартинчук також взяв участь.

Також, за ініціативи голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука на території Дендропарку за участю співробітників райдержадміністрації, школярів і мешканців району відбувся екологічний флешмоб «За мир та за згоду – за чисту природу».

В рамках проведення екологічного флешмобу учнівська молодь разом з Сергієм Мартинчуком висадили у парку дерева, розфарбували дитячий майданчик, лави, очистили територію парку від сміття та листя.

За словами голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука подібні сумісні акції із залученням мешканців, молоді та працівників РДА на території району будуть проводитися й надалі.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку