Головна  →  Новини  →  11 вересня 2015

Привітання голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука з Днем фізичної культури та спорту України

Привітання голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука з Днем фізичної культури та спорту України

Дорогі друзі!

Дозвольте привітати вас з Днем фізичної культури та спорту України.
 
З особливою теплотою хочеться відзначити людей, зусиллями яких підготовлено плеяду спортсменів та створено умови для достойної підготовки та нових перемог.
 
Печерськ Спортивний - це 13 спортивних шкіл, серед яких 8 – школи олімпійського резерву, 3 школи вищої спортивної майстерності. Спортивні школи очолюють олімпійці минулих років, які передають свій досвід, естафету молодому поколінню. Спортивну славу примножують два найбільших фізкультурно-спортивних товариства – “Динамо” і “Спартак”, які також працюють на Печерську (більшість спортсменів-олімпійців відноситься саме до цих спортивних товариств).
 
Хочеться подякувати президентам федерацій, керівникам фізкультурно-спортивних товариств „Динамо” та „Спартак”, тренерам наших призерівза достойне представлення України на світовій арені в Південній Кореї, Франції, Сполучених Штатах Америки, спортсмени яких  примножили славу нашої держави.
 
За підтримки голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації проводиться значна фізкультурно-оздоровча робота -  спартакіади “Під золотими куполами Печерська” серед студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації, ІІІ-ІУ рівня акредитації, вчителів, школярів, Спартакіада допризовної молоді, відкрита першість Печерського району з боротьби самбо, етап кубка світу «Ритми Печерська» а також багато інших різноманітних змагань.
 
Під патронатом  Печерської райдержадміністрації проводиться  єдина в місті Києві спартакіада “Здоров¢я”, за програмою якої змагаються з 8 видів спорту викладачі та співробітники  вищих навчальних закладів району.

За результатами змагань 2015 року:

ІІІ місце – Київський національний університет технологій та дизайну

ІІ місце – Національний університет фізичного виховання і спорту України

І місце посів Національний транспортний університет
 
Значна робота проводиться вчителями фізичної культури у загальноосвітніх школах району і як результат – призові місця на міських спортивних змаганнях, в  оглядових конкурсах фізкультурно-спортивної роботи серед загальноосвітніх шкіл України. Особливо хочеться відмітити:

-  збірну команду району - переможців міської спартакіади допризовної молоді з військового семиборства серед команд загальноосвітніх навчальних закладів м. Києва;

- учнів Києво-Печерського ліцею №171 «Лідер» та гімназії №117 ім.Лесі Українки – призерів третьої Всеукраїнської олімпіади з фізичної культури та спорту.
 
Адміністрацією району підтримується ініціатива фізкультурно-спортивних товариств щодо проведення спортивних змагань, відкритих турнірів та відбіркових турів. 
 
Сьогодення нашої держави вимагає підвищеної уваги до фізичного здоров’я населення, військово-патріотичного виховання молоді. В районі приділяється велика увага розвитку фізичної культури і спорту. Спортивне життя в районі вирує і хочеться від усієї душі привітати Вас з цим чудовим професійним святом, побажати сили, мужності та спортивних перемог.

 

З повагою
 
Голова
Печерської районної в місті Києві
державної адміністрації                                                                         С.Мартинчук

Перейти до спискуВерсiя для друку