КМДА Київська міська державна адміністрація


8 вересня 2015

Сергій Мартинчук урочисто привітав переможців міжнародних олімпіад

Сергій Мартинчук урочисто привітав переможців міжнародних олімпіад

Сьогодні, 8 вересня 2015 року, голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук під час проведення розширеної апаратної наради урочисто привітав юних печерян - переможців та призерів міжнародних предметних олімпіад 2014-2015 навчального року подяками. Фотозвіт.
 
Всього з міжнародних олімпіад переможцями повернулися 8 школярів, а саме:
 
1. Учениця Києво-Печерського ліцею №171 «Лідер» Анастасія Альохіна виборола ІІІ місце на міжнародній олімпіаді ROMANIAN MASTERS, яка проходила в березні у м. Бухарест (Румунія). Також, Анастасія Альохіна виборола золоту медаль під час участі команди України у Європейській математичній олімпіаді для дівчат EGMO (м. Мінськ (Білорусь). Взявши участь у липні у 56-ій Міжнародній математичній олімпіаді  в м. Чаінмай (Королівство Таїланд) печерянка виборола срібну медаль. Бронзову медаль – на ХІІІ Міжнародній олімпіаді з лінгвістики.
 
2. Учениця Києво-Печерського ліцею № 171 «Лідер» Наталія Хотяїнцева виборола ІІ місце на міжнародній олімпіаді ROMANIAN MASTERS, яка проходила в березні у м. Бухарест (Румунія). У грудні 2014 року Наталія Хотяїнцева виборола золоту медаль на Жаутиковській олімпіаді у м. Астана (Казахстан). Також, Наталія Хотяїнцева виборола золоту медаль під час участі команди України у Європейській математичній олімпіаді для дівчат EGMO (м. Мінськ (Білорусь). Золота медаль – на 56-ій Міжнародній математичній олімпіаді  в м. Чаінмай (Королівство Таїланд).
 
3. Учень Києво-Печерського ліцею № 171 «Лідер» Іван Яковлєв отримав подяку і диплом за ІV місце на міжнародній олімпіаді ROMANIAN MASTERS, яка проходила в березні у м. Бухарест (Румунія).
 
4. Учениця Києво-Печерського ліцею № 171 «Лідер» Ада Мелентьєва виборола золоту медаль на ХІІІ Міжнародній олімпіаді з лінгвістики, що проходила з 19 по 27 липня 2015 році у м. Благоєвград (Болгарія).
 
5. Учень Києво-Печерського ліцею № 171 «Лідер» Іван Олексіюк виборов срібну медаль на ХІІІ Міжнародній олімпіаді з лінгвістики, що проходила з 19 по 27 липня 2015 році у м. Благоєвград (Болгарія).
 
6. Учень Києво-Печерського ліцею № 171 «Лідер» Владислав Орлов взяв участь у ІХ Міжнародній олімпіаді з астрономії та астрофізики у м. Магеланг (Індонезія) та отримав Почесний диплом.
 
7. Учень спеціалізованої школи № 80 Арсеній Гордейчик у липні 2015 року в складі команди з України взяв участь 26-й Міжнародній біологічній олімпіаді (Королівство Данія) та виборов бронзову медаль.
 
8. Учениця Природничо-наукового ліцею № 145 Тетяна Гусак також виборола бронзову медаль у липні 2015 року на 26-й Міжнародній біологічній олімпіаді (Королівство Данія).
 
Довідка:

На виконання Державної цільової програми роботи з обдарованою молоддю, у районі створено цілісну систему щодо виявлення та підтримки творчої молоді шляхом залученням її до участі у різноманітних конкурсах, олімпіадах, фестивалях, змаганнях тощо.

У 2014-2015 навчальному році в шкільних предметних олімпіадах взяли  участь 16 076 учнів закладів освіти, учасниками районних  учнівських олімпіад стали  4535 учнів, призерами - 2012 учнів. Переможцями міських олімпіад з навчальних предметів стали 819 учнів закладів освіти Печерська.

З перемогами з всеукраїнських олімпіад повернулися 34 школяра.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.