Головна  →  Новини  →  31 серпня 2015

Робоча нарада з керівниками підприємств - боржників з питання погашення заборгованості по сплаті страхових внесків та відшкодуванню пільгових пенсій

В управлінні Пенсійного фонду України  в Печерському районі м. Києва 26 серпня 2015 року відбулася робоча  нарада з питання погашення заборгованості по сплаті страхових внесків, відшкодуванню фактичних витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах, з керівниками підприємств-боржників: заступником головного бухгалтера ДП «Українська студія хронікально-документальних фільмів» Юрченко О.К. та  керівником  ДП «Будівельне управління Служби безпеки України» Байдюк П.І., в присутності заступника начальника управління платежів до пенсійної системи та захисту прав застрахованих осіб ГУ ПФУ в м. Києві Гулак О.Ю.
 
Начальник управління Пенсійного фонду України в Печерському районі м. Києва Аюпова Н.Г. доповіла  присутнім про стан заборгованості зі сплати страхових внесків та відшкодування пільгових пенсій в Печерському районі. Загальний борг зі сплати страхових внесків станом на 01.08.2015  становить -  25607,9 тис.грн.; борг по відшкодуванню пільгових пенсій станом на 01.08.2015 становить  - 17286,8 тис.грн.
 
Начальник відділу надходження, прогнозування платежів Матійчук  О.Г доповіла присутнім про стан заборгованості  ДП «Українська студія хронікально-документальних фільмів" і ДП «Будівельне управління Служби Безпеки України».
Представник ДП «Українська студія хронікально-документальних фільмів» заступник головного бухгалтера Юрченко О.К., повідомила про відсутність фінансування з боку Міністерства культури. Висловила впевненість, що, у разі надходження коштів буде відбуватись погашення заборгованості перед Пенсійним фондом України як по графіку так і по поточних платежах. 
Представник ДП «Будівельне управління Служби безпеки України», керівник Байдюк П.І., повідомив, що підприємство знаходиться у скрутному становищі, але заключили графік погашення заборгованості з ПФУ. 
    
Наталя Аюпова наголосила на важливості проведення відповідних спільних заходів по зменшенню згаданої заборгованості, наповненню бюджету Пенсійного фонду України та забезпечення прав застрахованих осіб на пенсійне забезпечення.  
     
Представник головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві заступник начальника управління платежів до пенсійної системи та захисту прав застрахованих осіб ГУ ПФУ в м. Києві Гулак О.Ю. наголосила на обов’язковості виконання доручення заступника голови Київської міської державної адміністрації від 11.06.2015 № 17340, щодо доручення прем’єр-міністра Яценюка А.П. від 08.06.2015 № 22721/1/1-15 та необхідності вжиття всіх заходів, як з боку органу Пенсійного фонду так і з боку боржників, для погашення заборгованості та недопущення  її зростання.
 
Начальник управління Аюпова Н.Г. подякувала присутнім за проведену роботу та висловила сподівання на подальшу плідну співпрацю органів ПФУ та платників страхових внесків для збереження прав застрахованих осіб на пенсійне забезпечення.

Перейти до спискуВерсiя для друку