Головна  →  Новини  →  27 серпня 2015

Офіційна заява Печерської РДА щодо спростування інформації

Офіційна заява Печерської РДА щодо спростування інформації

Та інформація, що активно розповсюджується в ЗМІ щодо незадовільної підготовки освітніх закладів у Печерському районі до нового навчального року 2015-2016 року не відповідає дійсності.

Офіційно повідомляємо, що на даний час до осінньо-зимового періоду  2015-2016 років підготовлено всі 46 окремо розташованих закладів освіти (це 100%): 25 шкіл та 21 дитячий садочок. Фахівцями РТМ «Печерськ» проведено первинне обстеження теплового господарства 20 шкіл і 15-ти садочків. Робота триває.

Крім того, необхідно зазначити, що у закладах освіти розміщено 51 модульний індивідуальний тепловий пункт (далі - МІТП).

Управлінням освіти укладено угоду із ТОВ «Сервіс-Техгрупп» та ТОВ «Тепло Сервіс Комфорт» на обслуговування МІТП, згідно яких було здійснено візуальний огляд обладнання МІТП, перевірено параметри теплоносія, стан кабельної мережі та мережі живлення комплектуючих МІТП, справність пристроїв захисту від перепадів напруги та короткого замикання, налагоджено роботу контролерів та системи регулювання, перевірено роботу насосного господарства тощо.

Станом на 27.08.2015 всі вісім приладів обліку теплової енергії пройшли повірку.

Щодо проведених  капітальних ремонтних робіт в зазначених закладах освіти.

У загальноосвітній школі №80 (бул. Дружби народів, 12-Б) виконані ремонтні роботи по заміні вікон, ремонту покрівлі та проектні роботи з укріплення фундаменту; в дошкільному навчальному закладі № 141 (вул. Басейній, 15-А) виконано ремонт покрівлі, фасаду та заміна вікон у повному обсязі в межах фінансування згідно розпорядження Київської міської державної адміністрації від 26.02.2015 №174.

Перейти до спискуВерсiя для друку