Головна  →  Новини  →  4 вересня 2015

Звернення голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука до мешканців району щодо нарахування пільг на житлово-комунальні та інші послуги

Звернення голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука до мешканців району щодо нарахування пільг на житлово-комунальні та інші послуги

Шановні  печеряни!

У серпні місяці поточного року всі мешканці Печерського району отримали рахунки за комунальні послуги, в яких не відображені пільги та субсидії. Хочу звернути увагу всіх печерян на те, що це не означає, що дію пільги і субсидії скасовано.
 
З 01.07.2015 року УРЯДОМ прийнято постанову Кабінету Міністрів України від 04.06.2015  №389, якою затверджено новий Порядок надання пільг окремим категоріям громадян з урахуванням середньомісячного сукупного доходу сім‘ї.
 
У зв‘язку з тим, що зміни, внесені постановою Кабінету Міністрів України від 04.06.2015 №389, вступили в дію з 01 липня 2015 року, пільги на житлово-комунальні послуги, паливо, скраплений газ, телефон, установлення квартирних телефонів за липень та серпень, що нараховані за новим порядком, будуть враховані у рахунках на сплату за серпень, які надійдуть у вересні.
 
Печерська районна в місті Києві державна адміністрації передбачила інформування всіх пільговиків шляхом доставляння повідомлень.

У разі, якщо дію вашої пільги збережено, розрахунок доходів та визначення права на отримання пільг проведено автоматично і вашого особистого звернення до управління праці та соціального захисту населення не потребує.

У разі, якщо дію вашої пільги призупинено у зв‘язку з тим, що недостатньо даних для розрахунку середньомісячного сукупного доходу сім‘ї в розрахунку на одну особу за попередні шість місяців, який дає право на податкову соціальну пільгу ( у 2015 році – 1 710 гривень), вам необхідно  до 20 серпня  звернутися до управління  для підтвердження права на пільгу.

У разі, якщо надання пільг вам припинено, у зв‘язку з тим, що середньомісячний сукупний дохід сім‘ї в розрахунку на одну особу за попередні шість місяців перевищує у 2015 році 1 710 гривень, ви маєте право звернутися до управління праці та соціального захисту населення для вирішення питання щодо призначення або перерахунку житлової субсидії, умови отримання якої, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26.06.2015  №475, стали більш доступними.

Контактні дані управління праці та соціального захисту населення Печерської РДА: вул. Цитадельна, 4/7; тел. 280-24-66.
 

З повагою,
 
Голова Печерської районної в місті Києві
державної адміністрації                                                                        С.Мартинчук

Перейти до спискуВерсiя для друку