Головна  →  Новини  →  12 серпня 2015

До уваги пенсіонерів - переселенців

Управління Пенсійного фонду України в Печерському районі м. Києва просить пенсіонерів - переселенців взяти до уваги наступну інформацію:

Всі пенсіонери - переселенці знають, що для того щоб перевести свою пенсію із зони АТО і отримувати її за місцем проживання, потрібно в першу чергу  зареєструватись в управління праці та соціального захисту населення за місцем фактичного проживання  і отримати довідку про взяття на облік  внутрішньо переміщеної особи.

Порядок оформлення і видачі довідки про взяття на облік особи, яка переміщується з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 01.10.2014 № 509 (зі змінами, які внесені постановою Кабінету Міністрів України від 04.03.2015 №79).

 Довідка є документом, який видається громадянам України, іноземцям та особам без громадянства, які постійно проживають на території України і змушені були покинути своє постійне місце проживання в населених пунктах, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють або здійснюють не в повному обсязі свої повноваження.

Нажаль,  не всі чомусь, хто отримав таку довідку,  знають про те, що цей документ  потрібно поновляти кожні 6 місяців, і тому виникають певні проблеми з виплатою пенсії, бо її призупиняють. Тому, шановні пенсіонери  –  переселенці, будьте уважні і вчасно поновляйте довідку, для того щоб не було  таких неприємних для вас ситуацій.

За більш детальною інформацією рекомендуємо звертатись до громадської приймальні управління Пенсійного фонду України в Печерському районі м. Києва за адресою: м. Київ, вул. Кловський узвіз, буд. 14А. Приймальні дні та години: понеділок-четвер 9:00-18:00; п’ятниця: 9:00-16:45; обідня перерва: 13:00-13:45. Телефони для довідок: 280-71-92, 280-71-15.

Перейти до спискуВерсiя для друку