Головна  →  Новини  →  12 серпня 2015

Сергій Мартинчук провів перше засідання Колегії Печерської райдержадміністрації

Сергій Мартинчук провів перше засідання Колегії Печерської райдержадміністрації

У Печерському районі підвищуються вимоги до виконання завдань і доручень структурними підрозділами та службами району. Про це, 11 серпня 2015 року, повідомив голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук під час проведення першого засідання Колегії. Фотозвіт.
 
Крім того, Сергій Мартинчук привернув увагу підлеглих до стану підготовки об’єктів всіх форм власності до роботи в осінньо-зимовий період: «До початку опалювального сезону ми повинні бути готові на всі 100%. На сьогодні готовність об’єктів всіх форм власності складає 67%. Тому, пропоную прискорити роботи з підготовки. Це питання я тримаю на особистому контролі».
 
Очільник Печерського району також доручив невідкладно вжити заходів щодо завершення капітальних ремонтних робіт в закладах освіти до початку навчального року.
 
Під час засідання обговорювалися питання й про підготовку у Печерському районі святкових і тематичних заходів з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 24-річниці проголошення незалежності України.
 
За повідомленням начальника відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю і ЗМІ Печерської РДА Євгена Слюсаря, з 19 по 26 серпня в районі відбудеться проведення циклу заходів, приурочених до відзначення Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України.

Перейти до спискуВерсiя для друку