Головна  →  Новини  →  7 серпня 2015

У Печерській РДА обговорено стан проведення шостої хвилі мобілізації

У Печерській РДА обговорено стан проведення шостої хвилі мобілізації

7 серпня 2015 року, голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук провів робочу нараду з керівництвом військового комісаріату, управління житлово-комунального господарства та комунальних підприємств району. Фотозвіт.
 
Робоча зустріч організована з метою обговорення проблемних питань проведення 6-ї хвилі мобілізації та узгодження заходів, що можуть позитивно вплинути на перебіг мобілізації.
 
В ході наради розглянуто питання про оповіщення та вручення повісток військовозобов’язаним громадянам, а також про взаємодію військомату з райдержадміністрацією, з представниками правоохоронних органів, з керівниками підприємств, установ, організацій району для своєчасного оповіщення і прибуття громадян на медичну комісію.
 
Під час обговорення організаційних питань, Сергій Мартинчук звернув увагу присутніх на необхідності покращити роз’яснювальну роботу серед населення щодо виконання поставлених завдань з мобілізації.
 
За результатами наради, з метою підвищення ефективності виконання мобілізаційних завдань, розроблено ряд скоординованих заходів.

Перейти до спискуВерсiя для друку