Головна  →  Новини  →  28 липня 2015

Сергій Мартинчук: Спецоперація «Мажор» триватиме

Сергій Мартинчук: Спецоперація «Мажор» триватиме

27 липня 2015 року голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук надав коментар телеканалу ICTV (Надзвичайні новини) щодо результатів проведення спецоперації «Мажор». Фотозвіт.
 
Нагадаємо, спецоперація «Мажор» спрямована на виявлення осіб серед «золотої молоді», які ухиляються від мобілізації. Вона проходить за ініціативи очільника Печерського району Сергія Мартинчука на виконання Указу Президента України о 6 хвилі мобілізації.
 
Перша  спецоперація «Мажор» пройшла 24 липня 2015 року у Печерському районі біля меморіалу Великої Вітчизняної війни із залученням працівників правоохоронних органів та військових комісаріатів всіх районів міста Києва.
 
Під час проведення спецоперації працівниками військкоматів вручено 10 повісток на проходження медичної комісії у військових комісаріатах, зокрема:
 
1. Військомат Голосіївського та Печерського районів: вручено 6 повісток, з них: чотири особи не з'явилися у зазначений повісткою день, двоє з’явилися й надали довідки про те, що вони є студентами вищих навчальних закладів.
2. Військомат Шевченківського району: вручена 1 повістка – особа з’явилася вчасно, проходить медичну комісію.
3. Військомат Подільського району: 2 повістки виписані на середу, 29.07.2015.
4. Військомат Дарницького району: вручена 1 повістка – особа не з'явилася.
 
«На тих людей, які не з’явилися у військомати, будуть складені адміністративні протоколи, за якими вони сплатять адміністративний штраф у сумі 85 гривень. Після чого цим особам будуть повторно вручені повістки. Якщо вони у другий раз проігнорують і не з’являться у військомат, то у відношенні них буде відкрите кримінальне провадження, за яким вони будуть оголошені у розшук», – повідомив Сергій Мартинчук журналістам телеканалу ICTV (Надзвичайні новини).
 
Також голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук наголосив на тому, що операція «Мажор» триватиме.

Перейти до спискуВерсiя для друку