Головна  →  Новини  →  25 липня 2015

Під час спецоперації «Мажор» вручено 10 повісток

Під час спецоперації «Мажор» вручено 10 повісток

У п’ятницю ввечері, 24 липня 2015 року, за ініціативи голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука на виконання Указу Президента України о 6 хвилі мобілізації проведена спецоперація «Мажор» із залученням працівників правоохоронних органів та військкоматів всіх районів Києва. Фотозвіт.
 
«Операція спрямована, у першу чергу, на виявлення тих, хто ухиляється від мобілізації серед «золотої молоді»», – повідомляє очільник Печерського району Сергій Мартинчук. – «Всім відомо, що наразі в країні проходить шоста хвиля мобілізації й наше завдання – це забезпечення виконання Указу Президента України о проведенні цієї черги мобілізації. На сході йде війна, гинуть наші побратимі за нашу з вами незалежність і територіальну цілісність, а деякі молоді громадяни України вважають, що це їх не торкається».
 
Операція почалася у Печерському районі міста Києва біля меморіалу Великої Вітчизняної війни (по вул. Лаврська), де вже традиційно збирається «золота молодь» Києва.
 
Під час проведення спеціальної операції «Мажор» працівниками військкоматів вручено 10 повісток на проходження медичної комісії у військовому комісаріаті. Наприкінці операції працівники правоохоронних органів також повідомили, що більшість юнаків, які там відпочивали, виявилися студентами, а решта просто повтікали.
 
За словами голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука операція «Мажор» триватиме.

Перейти до спискуВерсiя для друку