Головна  →  Новини  →  2 липня 2015

Сергій Мартинчук відвідав високотехнологічні підприємства в Печерському районі

Сергій Мартинчук відвідав високотехнологічні підприємства в Печерському районі

Сьогодні, 2 липня 2015 року, голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук ознайомився з діяльністю ПАТ «Київський завод «Радар»» та його дочірнім підприємством «Гальванотехніка». Фотозвіт.
 
Під час зустрічі з керівниками ведучих підприємств України Сергій Мартинчук відвідав експозицію науково-виробничого високотехнологічного підприємства ПАТ «Київський завод «Радар»».
 
Очільник Печерського району ознайомився з розробленими і виробленими підприємством головками самонаведення для бойових ракет, прицільно-навігаційними комплексами для винищувачів, системами держупізнавання для повітряної бойової техніки та бортовими навігаційно-посадочними апаратами.
 
Крім зазначеного, Товариство розробляє й випускає товари народного споживання  та промислового призначення, а саме:

  • побутові газові котли;
  • регулятори тиску газу магістральні та побутові;
  • медичні хірургічні інструменти: дрилі, пилки, пластини від остеохондрозу, контейнери для стерилізації, оригінальні слухомовні тренажери «Поліфонатор» та ін.;
  • побутові електроплити зі склокерамічною робочою поверхнею та ряд комплектуючих виробів для автомобілів (датчиків рівня та тиску рідин, під кермових перемикачів та ін.;
  • апарат побутовий опалювальний водогрійний, що призначений для опалювання індивідуальних житлових будинків і споруджень комунально-побутового призначення. Апарат працює на твердому паливі та має можливість підтримки температури води за рахунок електричного нагріву;
  • потужні світлодіодні світильники вуличного освітлення. Термін служби цих енергозберігаючих світильників – 10 років.

Після, Сергій Мартинчук відвідав дочірне підприємство ПАТ «Київський завод «Радар» – «Гальванотехніка», який є одним з ведучих підприємств України з виготовлення двосторонніх багатошарових, гнучких та гнучко – жорстких друкованих плат, клавіатур для потреб оборонного комплексу, космічної галузі, атомної та теплової енергетики, систем автоматизації контролю та захисту.
 
Голова Печерської райдержадміністрації ознайомившись з діяльністю підприємств та перспективами їх подальшого розвитку, надав позитивну оцінку результатам їх високотехнологічній роботі.

Перейти до спискуВерсiя для друку