Головна  →  Новини  →  26 червня 2015

У Печерському районі 22 інваліда безкоштовно отримали крісла колісні

У Печерському районі 22 інваліда безкоштовно отримали крісла колісні

Сьогодні, 26 червня 2015 року, під патронатом голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука відбулася урочиста церемонія передачі 22 сучасних  інвалідних крісел мешканцям Печерського району. Фотозвіт.
 
«Цей соціальний проект, що відбувається завдяки плідній співпраці з Міжнародним благодійним Фондом «Українські реформи», спрямований на надання реальної допомоги людям з обмеженими можливостями. І головне завдання на сьогодні – це покращення умов життя інвалідів, надання їм можливості почувати себе мобільними», повідомляє Сергій Мартинчук.
 
Завдяки соціальній ініціативі голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука з початку 2015 року в рамках проекту вже передано мешканцям району 44 інвалідних крісел. За словами очільника району, такий проект матиме продовження – наступна передача інвалідних крісел відбудеться вже у грудні поточного року.
 
За інформацією управляння праці та соціального захисту населення Печерської райдержадміністрації на обліку в районі перебуває 106 осіб, які користуються інвалідними візками. Загалом в Печерському районі зареєстровано 4 047 інвалідів.

Перейти до спискуВерсiя для друку