Головна  →  Новини  →  3 червня 2015

Сергій Мартинчук запросив випускників університету до роботи в Печерську державну адміністрацію

Сергій Мартинчук запросив випускників університету до роботи в Печерську державну адміністрацію

Сьогодні, 3 червня 2015 року, голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук зустрівся зі студентами Національного транспортного університету.

На зустрічі з найкращими студентами випускного курсу університету очільник району особисто запросив кожного з них на роботу в районну адміністрацію.

«Сьогодні Україна перебуває на шляху євроінтеграції й Президент України Петро Порошенко має далекоглядні плани щодо реформування всієї державної системи», – наголосив Сергій Мартинчук. – «Поруч з тим, необхідно акцентувати увагу на тому, що процес змін повинен базуватися на відкритості та професіоналізмі. Для цього необхідно залучати до роботи молоді професійні кадри».

Сергій Мартинчук, запрошуючи студентів внести свій посильний вклад у розвиток процесу модернізації країни шляхом обрання професії державного службовця, резюмує: «Ми повинні творити своє майбутнє й майбутнє країни вже сьогодні. Залишатися осторонь не можемо і не повинні. Тому оголошую, що всі бажаючі можуть взяти участь у відкритому конкурсі на зайняття посад в підрозділах Печерської райдержадміністрації. Мої двері завжди відкриті, я чекаю на кожного з вас».

Перейти до спискуВерсiя для друку