КМДА Київська міська державна адміністрація


6 травня 2015

Сергій Мартинчук відвідав родину загиблого Героя-печерянина

Сергій Мартинчук відвідав родину загиблого Героя-печерянина

6 травня голова Печерської РДА Сергій Мартинчук разом зі своїм заступником Анатолієм Невмержицьким та керівником Управління праці та соціального захисту населення Ольгою Мозговою, відвідав родину загиблого Героя, захисника донецького аеропорту – Євгена Яцини.
 
Очільник району висловив слова підтримки матері Героя – Світлані Яцині та зауважив, що у вирішенні будь-яких проблем вона може звертатися за допомогою до нього особисто. «Вважаю за свій особистий громадянський обов'язок докладати максимум зусиль, аби родина Євгена та сім’ї інших героїв-печерян не почувалися покинутими суспільством. Жодна з родин не повинна залишитися наодинці зі своїми проблемами», - підкреслив Сергій Мартинчук.
 
Жінка розповіла, якою великодушною людиною був її син. Як він допомагав будинку престарілих та лікарні м. Костянтинівка, не шкодуючи власних грошей організував новорічне свято для місцевої малечі. Веселий, добрий, енергійний 25-річний хлопець. Він чотири днів не дожив до свого 26-ого дня народження…
 
Світлана Яцина активно займається громадською діяльністю, є членом Київської міської спілки ветеранів АТО, бореться з прогалинами в діючому законодавстві та з несправедливістю. Під час бесіди вона закцентувала увагу голови району на питаннях виділення земельних ділянок учасникам АТО, обов’язкового введення в військкоматах посади штатного психолога, забезпечення соціально-психологічної підтримки бійців. Також учасники зустрічі обговорили варіанти працевлаштування Світлани, яка хоче бути корисною для суспільства та Печерська.
 
Нагадаємо, 20 лютого в Києві попрощались з Героєм-печерянином і захисником України – Євгеном Яциною.
 
Євгена було мобілізовано до лав Збройних сил України. Він служив у 80-ій аеромобільній бригаді. В кінці січня 2015 р. смертю героя загинув за символ української незламності - донецький аеропорт.
 
Вічна пам'ять Герою та Захиснику України Євгену Яцині!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.