Головна  →  Новини  →  14 квітня 2015

С.Мартинчук доручив посилити боротьбу зі стихійною торгівлею біля Ботанічного саду

С.Мартинчук доручив посилити боротьбу зі стихійною торгівлею біля Ботанічного саду

14 квітня в Печерській райдержадміністрації відбулась розширена апаратна нарада під головуванням Сергія Мартинчука. Фотозвіт.
 
Порядок денний наради передбачав розгляд актуальних питань, зокрема:

  • надання соціальної державної допомоги сім’ям з дітьми та статусним категоріям, у тому числі тим, що переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО;
  • про санітарний стан території Печерського району.

Очільник району уважно вислухав доповіді керівників управлінь та відділів і наголосив на посиленні роботи із зверненнями громадян  відповідно до вимог Указу  Президента України від 07.02.08р. №109/2008 „Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування”.

Сергій Мартинчук дав доручення невідкладно обстежити територію Національного ботанічного саду ім. М.М.Гришка НАН України щодо розміщення незаконно встановлених МАФів, торгівельних наметів та належного санітарного стану і благоустрою території саду. Також за підсумками рейду вжити дієвих заходів.

Крім того, голова райдержадміністрації дав доручення керівникам управлінь, відділів та служб району, директорам комунальних підприємств у разі виявлення недоліків благоустрою території району, встановлення МАФів або об’єктів стихійної сезонної торгівлі, випадків незаконного  будівництва, розриттів тощо, здійснювати постійну фотофіксацію даних порушень та направляти на електронну пошту: [email protected].

Перейти до спискуВерсiя для друку