Головна  →  Новини  →  8 квітня 2015

С. Мартинчук відкрив шкільні змагання з футболу «Кубок Печерська»

С. Мартинчук відкрив шкільні змагання з футболу «Кубок Печерська»

7 квітня, у Всесвітній День Здоров’я, на стадіоні спеціалізованої школи №181 відбулося відкриття районних змагань з футболу «Кубок Печерська» серед учнів 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів. Фотозвіт.
 
Захід проводиться з метою пропагування здорового способу життя, залучення молоді до занять футболом, підвищення спортивної майстерності учнів та виявлення кращих спортсменів і команд Печерського району.
 
Присутній на спортивному святі, голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук привітав учнівську молодь із початком змагань, а також наголосив на важливості здорового способу життя та популяризації футболу в шкільних колективах Печерська. Звичайно, право першого удару було надано очільнику району – вихованцю футбольної школи Динамо (Київ).
 
Цього ж дня Сергій Мартинчук разом із своїм заступником Анатолієм Невмержицьким проінспектував школу №181 щодо планової заміни вікон. Фотозвіт.
 
На виконання розпорядження від 26.02.2015 р. №174, затвердженого мером Києва Віталієм Кличко, у цьому навчальному закладі заплановано замінити вікна на площі – 200 кв.м. на загальну суму – 300 тис. грн.

Перейти до спискуВерсiя для друку