Головна  →  Новини  →  25 березня 2015

Тренінгз надання першої медичної допомоги

Тренінгз надання першої медичної допомоги

19 березня для працівників управління Пенсійного фонду України в Печерському районі м. Києва організація Товариства Червоного Хреста Печерського району провела навчання з надання першої допомоги під час виникнення надзвичайних ситуацій.   
 
Вміння надавати першу допомогу може стати в нагоді кожному з нас у багатьох ситуаціях. Це надання допомоги вдома своїм близьким та знайомим або випадковим перехожим, яким стало зле, при травмах під час активного відпочинку або в ситуації стихійного лиха. Від своєчасного і правильного надання першої допомоги залежить не лише успіх подальшого лікування, але інколи і життя постраждалого. Саме тому, так важливо, щоб кожен вмів правильно і в найкоротший термін надати першу допомогу потерпілому.  
 
Інструктори організації Товариства Червоного Хреста Печерського району ознайомили  присутніх із принципами надання першої допомоги при  невідкладних станах. Крім теоретичної частини було проведено практичні заняття з використанням манекена-тренажера. Було продемонстровано, як надавати першу медичну допомогу при різних видах поранення, кровотечах, опіках, а також, як накладати пов’язки з використанням стандартних та підручних засобів. Працівники управління мали  змогу дізнатися про серцево-легеневу реанімацію, допомогу людині при втраті свідомості та діях при отриманні вогнепального поранення.

Працівники управління відмітили користь таких практичних занять та висловили подяку представникам Червоного Хреста за проведений захід.

   

Перейти до спискуВерсiя для друку