Головна  →  Новини  →  20 березня 2015

В Печерському районі затвердили план проведення весняних суботників

В Печерському районі затвердили план проведення весняних суботників

Очільник району Сергій Мартинчук затвердив План проведення суботників на території Печерського району протягом  весняного двомісячника 2015 року.
 
Вищезазначений план оприлюднено на офіційному сайті Печерської райдержадміністрації - /news/4426.html та на офіційній сторінці в Фейсбуці - https://www.facebook.com/pechersk.gov.ua?ref=hl 
Крім того, сьогодні Сергій Мартинчук запросив печерян взяти активну участь в суботниках та долучитися до спільної роботи на благо Печерська та міста. Найближча районна толока відбудеться цієї суботи за наступними адресами: вул. Старонаводницька, 8, 8-б, 13-а (майданчик над схилом від церкви до водоканалу), вул. Старонаводницька, 2-20 (покинутий будмайданчик), вул. Грушевського, 36, території Маріїнського, Хрещатого парків, Міського саду та Паркової алеї. Початок о 09:00 годині.  
 
Нагадуємо, у Києві стартував двомісячник з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста.
 
План двомісячника містить тотальне прибирання від сміття парків, бульварів, вулиць та провулків, відновлення (капітальний та поточний ремонт) близько 32 тисяч квадратних метрів твердого покриття доріг і тротуарів, поточний ремонт близько 2 тисяч квадратних метрів мостів та шляхопроводів, санітарне очищення берегових смуг міських водоймищ, а також масштабне озеленення Києва, яке передбачає висадження дерев, кущів та квітів. Також розпочато санітарне очищення кладовищ та їхня підготовка до поминальних днів.
 
Координацію заходів весняного двомісячника, у тому числі й спрямування громадськості на об’єкти, що прибиратимуться під час суботників (21 та 28 березня, а також 4,18 та 25 квітня), здійснюють районні спеціалісти з благоустрою.

Перейти до спискуВерсiя для друку