Головна  →  Новини  →  16 березня 2015

Печерський район об’єднує зусилля з ОБСЄ щодо протидії торгівлі людьми

Печерський район об’єднує зусилля з ОБСЄ щодо протидії торгівлі людьми

13 березня в Печерській райдержадміністрації, в рамках проекту ОБСЄ «Поширення Національного механізму взаємодії суб'єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в Україні», відбулася експертна зустріч за участю представників Печерського, Солом’янського та Голосіївського районів міста Києва. Фотозвіт.
 
Учасників заходу привітав заступник голови Печерської райдержадміністрації Анатолій Невмержицький, який в своєму виступі наголосив на важливості проведення даного заходу, закцентувавши увагу присутніх на профілактичній роботі та первинному виявленні потенційних жертв торгівлі людьми серед груп ризику.
 
Також в обговоренні нагальних питань взяли участь представник громадської організації «Фундація «Гармонізоване суспільство» Тетяна Бачек, начальник відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Галина Фартучна та присутні в залі представники вищеназваних районів.
 
Учасники зустрічі провели аналіз нормативно-правових актів, які визначають порядок ведення роботи відповідальною особою щодо протидії торгівлі людьми.

Перейти до спискуВерсiя для друку