Головна  →  Новини  →  13 березня 2015

Сергій Мартинчук: «Ми всі повинні низько вклонитися комунальникам за їх нелегку працю»

Сергій Мартинчук: «Ми всі повинні низько вклонитися комунальникам за їх нелегку працю»

12 березня, напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, в Національному транспортному університеті урочисто привітали комунальників Печерська із професійним святом. Фотозвіт.
 
Голова Печерської РДА Сергій Мартинчук привітав комунальників району зі святом. «Якщо б кожний мешканець проаналізував Ваш вагомий внесок в їх комфортне життя, то всі ми городяни повинні низько вклонитися Вам. Коли ми просипаємося та йдемо в ванну - у нас тече гаряча або холодна вода, ми вмикаємо світло, у нас прибрано в під’їзді, гарний благоустрій на прибудинковій території. Цей комфорт у домівках печерян - це результат Вашої кропіткої та щоденної роботи, яка, нажаль, не завжди помітна оточуючим населенням. Дякую всім за віддану працю, від двірників до керівників комунальних підприємств, служб та управління. Бажаю Вам перш за все міцного здоров'я, родинного благополуччя, високих заробітних плат та усіляких життєвих гараздів. Зі святом Вас – дорогі комунальники і працівники побутового обслуговування!», - підкреслив Сергій Мартинчук.
 
Очільник району вручив грамоти від Печерської райдержадміністрації та подякував присутнім за сумлінну працю у непростий час.
 
Далі був чудовий концерт, який підготували для печерських комунальників вихованці клубів Печерська за місцем проживання, районі музичні школи та творчі колективи Палацу дітей та юнацтва Печерського району. Глядачі побачили яскраві концертні номери на різний смак: вокальні виступи від юних артистів, запальні східні та циганські танці, хор хлопчиків «Віва ля музика», виступи від лауреатів Міжнародних танцювальних та пісенних конкурсів та ін.
 
Сергій Мартинчук та колектив райдержадміністрації висловлюють щиру подяку за організацію святкового заходу Печерському районному у м. Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та особисто ректору Національного транспортного університету Миколі Федоровичу Дмитриченко. А також дякуємо вихованцям клубу «Поділля» Журавльову Андрію та Степаненко Любові, вихованцю музичної школи № 4 Лисенку Костянтину, вихованцям клубу «Товариш» за запальний танець «Фламенко», Народному ансамблю естрадно-класичного танцю Палацу дітей та юнацтва «Лілея», педагогу музичної школи № 10 Аллі Кучерук за чудову пісню «Чорнобривці», Наконечній Оксані із клубу «Веселка», Мельнику Тарасу та Бруханській Віталії за постановку «Лавер-Бёрд», Данилі Іванковському та Юлії Матвєєвій за танець «Мелодія двох сердець», солістці вокального народного ансамблю «Смайлик» Антоніні Скорятіній.
 
ДОВІДКА.

У Печерському районі діють чотири підприємства житлово-комунальної галузі - це  комунальні підприємства управління житлово-комунального господарства: «Хрещатик», «Липкижитлосервіс», «Печерськжитло», «Печерська Брама».
 
Всього комунальні підприємства утримують 680 будинків комунальної власності та майже 2 млн. м квадратних загальної площі прибудинкової території. Обслуговування житлового фонду здійснюють 916 працівників комунальних підприємств управління житлово-комунального господарства, з них 380 робітників з комплексного прибирання, які безпосередньо прибирають двори та будинки.
 
Піклування про зелені насадження району здійснюється комунальне підприємство з Управління зелених насаджень Печерського району. Всього підприємством утримується 347,14 га зелених насаджень. Це 7 парків  (Хрещатий парк, Міський сад, Маріїнський парк, парк Вічної Слави, парк Аскольдова могила, Наводницький парк, Печерський ландшафтний парк), 26 скверів, 6 бульварів. Загальна кількість робітників складає 195 чоловік, з них 115 двірників-озеленювачів.
 
Опікуються санітарно-технічним станом проїжджих частин та тротуарів вулиць Печерська, комунальне підприємство «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Печерського району». Всього підприємством утримується більше 2 млн. м квадратних дорожнього полотна та тротуарів. Загальна кількість працівників КП ШЕУ Печерського району складає 286 осіб.
 
На території Печерського району обліковується 428 об’єктів сфери побутового обслуговування населення, а саме:

- послуги перукарень, салонів краси – 139;
- послуги з ремонту взуття – 46;
- послуги з ремонту та виготовлення швейних виробів – 35, тощо.

В зазначених закладах працює 1946 працівників.

Перейти до спискуВерсiя для друку