Головна  →  Новини  →  6 березня 2015

Привітання голови Печерської РДА Сергія Мартинчука з Днем 8 березня

Привітання голови Печерської РДА Сергія Мартинчука з Днем 8 березня

Дорогі жінки!

Сердечно вітаю Вас із прекрасним святом весни – Міжнародним жіночим днем!
 
Сьогодні Ви берете активну участь у всіх сферах життя, вносите неоціненний вклад у соціально-економічний розвиток нашого міста і Печерського району. Серед Вас є громадські діячі, керівники великих підприємств та організацій, вчителі і лікарі, спортсмени і міліціонери, діячі культури і держслужбовці... Але у першу чергу – це світлий образ прекрасної половини людства, який завжди був символом домашнього сімейного затишку. Ви народжуєте і виховуєте дітей, передаючи з покоління в покоління традиції високої духовності, культури, працьовитості. Щедрість Ваших душ зігріває, сила духу – захоплює, а краса – вселяє віру в те, що світ буде врятований.
 
Дорогі жінки, Ви справжні патріоти нашої землі! Нам, чоловікам, можна багато в чому повчитися Вашій виваженості, поміркованості у всіх справах та підвищеному почуттю відповідальності. Низький уклін і щире спасибі Вам!
 
Від усієї душі бажаю Вам величезного жіночого щастя, любові і добра! Нехай поруч з Вами завжди будуть лише гідні чоловіки, з якими будуть нестрашні будь-які негоди!

 

З глибокою повагою та найкращими побажаннями,
голова Печерської районної в місті Києві
державної адміністрації                                                                          С.МАРТИНЧУК

Перейти до спискуВерсiя для друку