Головна  →  Новини  →  16 лютого 2015

Площа біля метро Печерська звільнена від стихійної торгівлі

Площа біля метро Печерська звільнена від стихійної торгівлі

Протягом 10-13 лютого відділом контролю за благоустроєм райдержадміністрації спільно з ГО «Печерська самооборона» проведено ряд заходів по прибиранню точок несанкціонованої торгівлі біля станцій метро Печерська та Арсенальна. Фотозвіт.
 
Мешканцям та пішоходам дуже комфортно після звільнення території від автокав’ярень, машин з шаурмою, «розкладок» на тротуарі та ін. Всього, з двох площ біля станцій метрополітену «Печерська» та «Арсенальна», прибрали 15 кіосків «на колесах».
 
«В першу чергу – ці заходи направлені на підвищення безпеки киян. У випадку евакуації та можливого використання станцій метрополітену як бомбосховища. Щоб мали можливість безперешкодно під'їхати карети швидкої допомоги, пожежні та рятівні служби у випадку надзвичайної ситуації. Тобто вживаємо усіх заходів для безпечного перебування мешканців біля станцій метрополітену», - зазначив голова Печерської РДА Сергій Мартинчук.
 
Особливу роль в заходах з благоустрою Печерського району зіграли активісти ГО «Печерська самооборона». Чистота та порядок в центрі Києва - один із пріоритетів діяльності цієї організації.
 
Також на базі штабу Печерської самооборони організована група швидкого реагування (ГШР), з цілодобовим чергуванням і патрулюванням району. Мешканці Печерська можуть звернутися до районної самооборони за наступними телефонами: (044) 337-09-82 або (094) 905-59-82.
 
Нагадуємо, минулого тижня площу біля М. Арсенальна також зачистили від стихійної торгівлі, яка стала не тільки естетичнішою, але й безпечнішою на випадок надзвичайної ситуації. Фотозвіт.

Перейти до спискуВерсiя для друку