Головна  →  Новини  →  12 лютого 2015

Навчання з цивільного захисту в управлінні Пенсійного фонду України в Печерському районі м. Києва

В умовах сьогодення особливо гостро постає питання по забезпеченню готовності підрозділів управління та сил цивільного захисту до оперативного реагування на надзвичайні ситуації та ліквідації їх наслідків, організації переведення системи цивільного захисту з мирного стану на режим діяльності в умовах особливого періоду.

В управлінні Пенсійного фонду України в Печерському районі м.Києва проводяться навчання трудового колективу з метою перевірки готовності на випадок виникнення надзвичайної ситуації.

Начальник управління Наталя Аюпова повідомила присутніх про затверджену структуру цивільного захисту управління, організацію та виконання заходів цивільної оборони у разі виникнення надзвичайної ситуації.

Начальник юридичного відділу управління Тетяна Прокопець ознайомила колектив з планом заходів щодо організації роботи управління Фонду в районі на випадок виникнення надзвичайної ситуації, вказала на важливість дотримання виважених, злагоджених дій в разі виникнення загрози, вміння зберегти своє життя, евакуювати відвідувачів, техніку, документи для забезпечення роботи управління в захисних спорудах. Зосереджено увагу і на важливість підготовки кожним працівником набору предметів першої необхідності на випадок надзвичайної ситуації.

По завершенню навчання спеціалісти отримують пам’ятки «Дії населення в екстремальних умовах та надзвичайних ситуаціях».

   

Перейти до спискуВерсiя для друку