Головна  →  Новини  →  3 лютого 2015

На площі біля метро «Арсенальна» відновили обмежувальні стовпчики

На площі біля метро «Арсенальна» відновили обмежувальні стовпчики

Печерська райдержадміністрація відреагувала на чисельні скарги мешканців та користувачів соціальної мережі Фейсбук.
 
Влітку 2014 року, на території біля метро «Арсенальна» були встановлені стовпчики для обмеження заїзду автокав’ярень та інших представників несанкціонованої торгівлі. Але на початку нового року невідомі особи цілеспрямовано руйнували їх.
 
2 лютого за дорученням голови Печерської РДА Сергія Мартинчука, силами ШЕУ Печерського району, біля метро «Арсенальна» відновили обмежувальні стовпчики. Також функціонує приміщення охорони для обмеження заїзду автотранспорту до площі.
 
Більш того, більшість «каво-машин» працюють без жодних дозвільних документів, не платять місту податків та не несуть ніякої відповідальності за якість продукції. Крім того, автокав’ярні незаконно приєднуються кустарним способом до міської електромережі, а територія біля них постійно знаходиться в жахливому засміченому стані.
 
Нагадуємо, Печерська влада вже не один місяць бореться з засиллям нелегальних кіосків і торговців, які стали справжньою проблемою для міста. Тільки з початку року в Печерському районі було демонтовано 29 одиниць незаконно розміщених тимчасових споруд.

Перейти до спискуВерсiя для друку