Головна  →  Новини  →  2 лютого 2015

На Печерську відбулось справжнє футбольне свято

На Печерську відбулось справжнє футбольне свято

У неділю, 1 лютого в Національному університеті фізичного виховання і спорту України відбувся футбольний матч дружби між командами Печерської райдержадміністрації та лідерами шкільного самоврядування «Печерська Елітна Рада Лідерів «ПЕРЛ». Фотозвіт.
 
Нагадаємо, 30 січня під час останнього Дня самоврядування в РДА з лідерами шкіл району, учні запропонували голові Печерської райдержадміністрації, вихованцю футбольної школи Динамо (Київ) Сергію Мартинчуку зіграти товариський матч дружби. Очільник району виклик прийняв.
 
Спочатку команди грали не на «повну силу», але потім розвернулась справжня боротьба за перемогу. Перший гол забили лідери у ворота команди Печерської РДА, але невдовзі їх суперник зрівняв рахунок. Трибуни підтримували команди гучними оплесками та вигуками! До кінця першого тайму залишалось 2 хвилини. Команда адміністрації зібралась з силами і капітан команди Сергій Мартинчук красивим ударом вивів свою команду вперед - 2:1. Див. відео.
 
Під час перерви публіку розважали вболівальниці, які збадьорили глядачів своїми запальними та пристрасними танцями.
 
І ось довгоочікуваний свисток і початок 2 тайму. Перший гол другого тайму забив у ворота лідерів представник РДА - Юрій Третяк. Здавалося б все, але школярі не втратили командного духу і наступний гол було забито капітаном лідерів Ярославом Дзюбою – 3:2! Трибуни затаїли дихання в очікуванні вирішального голу, годинники зупинились, кожна хвилина як вічність. І за хвилину до кінця настала розв’язка – футболісти «ПЕРЛ» зрівняли рахунок - 3:3! Серія пенальті визначала переможця гри, в якій більш вдалими та точнішими були шкільні лідери.
 
За словами капітана команди «ПЕРЛ» Ярослава Дзюби «гра була інтенсивною, складною, але цікавою». Після гри гравці команди «ПЕРЛ» подякували Сергію Мартинчуку за організацію матчу та команді Печерської РДА за чесну боротьбу і жагу до перемоги.

Олександр Адаменко

Перейти до спискуВерсiя для друку