Головна  →  Новини  →  22 грудня 2014

Сергій Мартинчук відкрив головну ялинку Печерська та різдвяний ярмарок!

Сергій Мартинчук відкрив головну ялинку Печерська та різдвяний ярмарок!

19 грудня на Троїцькій площі (М. Олімпійська) за участі голови Печерської РДА Сергія Мартинчука пройшло святкове дійство «Відкриття новорічної ялинки на Троїцькій площі». Фотозвіт.
 
«Рівно 100 років тому на цьому місці відбувався ярмарок. І сьогодні ми відроджуємо цю славну традицію проведення новорічно-різдвяного свята на Печерську. Нехай Святий Миколай принесе нашій країні мир, добробут та радість!», - відзначив Сергій Мартинчук.
 
17-ти метрова ялинка-красуня засяяла новорічними вогнями, яка стане на період свят справжньою окрасою і візитною карткою Печерського району та міста.
 
Під час церемонії запалення новорічних вогнів відбулась театралізована та циркова вистави, виступ костюмованих аніматорів. Підготовлена організаторами вистава за участі Марічки, янголів, чорта, Святого Миколая та інших артистів зворушила всіх гостей, а особливо дітлахів.
 
Захід та різдвяний ярмарок організовано ТОВ «ТР-Студіо». спільно з управлінням туризму Київської міської державної адміністрації.
 
Нагадаємо, починаючи з 19 грудня 2014 року по 14 січня 2015 року навколо ялинки пройде загальноміський різдвяний ярмарок. Останній такий міський ярмарок у Києві проходив саме на Троїцькій площі 100 років тому, в 1914 році. І ось, через століття, кияни знову зможуть зануритися в світ різдвяного дива. На території понад 2 га з 11.00 до 23.00 щодня для киян та гостей столиці будуть працювати 60 різдвяних будиночків, 4000 кв. м. атракціонів, будиночок Святого Миколая та багато ін.

Перейти до спискуВерсiя для друку