Головна  →  Новини  →  15 грудня 2014

День самоврядування в РДА з лідерами шкіл району

День самоврядування в РДА з лідерами шкіл району

12 грудня в райдержадміністрації відбувся незвичайний захід за участю лідерів шкільних рад учнівського самоврядування Печерського району, керівництва та колективу РДА. Фотозвіт.
 
Шкільні лідери провели цілий день з керівниками відділів, управлінь та служб району. Учні мали можливість ознайомитися зі специфікою роботи районної влади та набратися досвіду у посадовців адміністрації.
 
Зі слів президента спеціалізованої школи №89 Печерського району Олександра Адаменко, учнівські лідери були у захваті від такої ідеї, але для них все було новинкою. «Пропрацювавши день разом з держслужбовцями починаєш розуміти, як багато залежить від тих, роботу кого ми не помічаємо у буденному житті. Ми не замислюємось хто організовує ярмарки, хто працює над дитячим відпочинком, хто організовує ремонт тепломереж, дає тепло до житлових будинків та ще багато іншого. Відвідавши нараду заступника голови адміністрації розумієш об'єм роботи, який лягає на плечі працівників РДА», - зазначив С.Адаменко.
 
Тетяна Андрієвська, президент гімназії ім. Т.Г.Шевченка № 109: «День самоврядування в Печерській РДА для мене приніс масу емоцій та вражень. Я працювала з головою Сергієм Олександровичем Мартинчуком. Він справжній профі у своїй справі. Мабуть, тільки зараз я зрозуміла наскільки це важка робота, бути головою райдержадміністрації. Я щаслива, що в цей день, я змогла попрацювати в РДА і впевнена - це був великий досвід, який знадобиться у майбутньому».
 
Під кінець дня Сергій Мартинчук провів підсумкову нараду з лідерами шкільних рад Печерського району, де розповів про майбутні плани та домовився про наступні зустрічі.  Для лідерів печерських шкіл - це був колосальний досвід, а для працівників райдержадміністрації можливість побачити свою роботу зі сторони.

Перейти до спискуВерсiя для друку