Головна  →  Новини  →  8 грудня 2014

На Хрещатику привітали воїнів 12-го батальйону

На Хрещатику привітали воїнів 12-го батальйону

6 грудня в День Збройних сил України Київський міський голова Віталій Кличко, голова Печерської РДА Сергій Мартинчук, керівники районів та мешканці столиці привітали бійців 12 батальйону територіальної оборони «Київ», які пройшли маршем Хрещатиком. Фотозвіт.

 «Від імені всіх киян я хочу привітати бійців 12 батальйону, які повернулися додому. Сила наших бійців вимірюється не тільки зброєю, а й надзвичайним духом і волею до перемоги тих, хто сьогодні захищає незалежність та територіальну цілісність України. Ми шануємо пам'ять полеглих, з великою повагою ставимося до всіх, хто не зважаючи на складні умови, пішов захищати нашу державу», – сказав Віталій Кличко.

 Міський голова вручив подяки за сумлінну службу 34 бійцям батальйону та передав хлопцям прапор з гербом Києва, а прості кияни принесли квіти та цукерки, якими пригощали всіх. За словами учасників АТО, вони не очікували, що їх буде зустрічати така велика кількість людей.

 Віталій Кличко наголосив, що міська влада продовжуватиме допомагати військовим та подякував волонтерам, які самовіддано допомагають забезпечувати армію усім необхідним.

 Кияни разом з бійцями-захисниками запалили на Майдані Незалежності лампадки і вшанували пам'ять загиблих патріотів.

 12 батальйон територіальної оборони «Київ» створили в березні. Більшість бійців - мешканці столиці. Спочатку батальйон мав охороняти об'єкти в столиці, але через важку ситуацію в зоні АТО один з перших вирушив на фронт.

 

Використано матеріали порталу Київської міської державної адміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку