Головна  →  Новини  →  29 серпня 2014

До уваги пенсіонерів, що виїхали із зони проведення антитерористичної операції (АТО)

Управління  Пенсійного фонду України в Печерському районі м.Києва всіляко сприяє пенсіонерам, що виїхали із зони проведення АТО, в оперативному вирішенні питання щодо продовження виплати призначеної пенсії за новим місцем проживання.

Відповідно до статті 47 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», «Пенсія виплачується щомісяця організаціями, що здійснюють виплату  і доставку пенсій, у строк не пізніше 25 числа місяця, за який  виплачується пенсія, виключно в грошовій формі за зазначеним у  заяві  місцем  фактичного проживання пенсіонера в межах України…»

При переїзді пенсіонера на постійне або тимчасове проживання в Печерський район м.Києва, пенсіонеру необхідно звернутись до відділу призначення та перерахунків пенсій управління Пенсійного фонду в Печерському районі м.Києва, що розташоване за адресою   м. Київ, вул. Кловський узвіз,14А.

Після звернення пенсіонера із заявою про бажання отримувати пенсію за новим місцем проживання запит на пенсійну справу надсилається невідкладно (в електронній формі).

Взяття на облік зазначених осіб здійснюється за матеріалами електронних пенсійних справ.

Виплата пенсій за новим місцем проживання може бути проведена в поточному місяці за додатковими відомостями або в наступному місяці. Це залежить від дати звернення пенсіонера до управління Фонду – на початку місяця, в середині чи після закінчення виплатного періоду.

Під час звернення необхідно мати документ, що посвідчує особу, а в заяві зазначити особисті дані (ідентифікаційний код, дату народження, адресу попереднього проживання), за наявності – пред’явити пенсійне посвідчення.

До заяви подаються наступні документи:

а) копія паспорта;

б) копія ідентифікаційного номера;

в) копія пенсійного посвідчення.

Прийом документів проводиться за адресою: м. Київ, вул. Кловський узвіз, 14А,  громадська приймальня.

Телефони для довідок: 280-71-92, 280-71-28.

Перейти до спискуВерсiя для друку