Головна  →  Оголошення  →  26 серпня 2014

Якими дисконтними знижками можуть користуватися отримувачі «Картки киянина»

В аптеках Печерського району: вул. Лаврська, 8 ( № 125); бульв. Дружби Народів, 30/1 ( № 114); вул. Івана Кудрі, 35-а ( № 126) та вул. Немировича Данченка, 1 ( № 22) надається знижка на лікарські засоби.

 «Торговий дім «Вест лайн» надає знижку в розмірі 7% від вартості товару (послуг) у роздрібних цінах (окрім акційних товарів та товарів, на які поширюється державне цінове регулювання) кожного дня з 08.00 до 12.00, всім утримувачам «Картки киянина», при її пред’явлені на касі торгівельного закладу.

Супермаркет «Новус Україна» по пред’явленню «Картки киянина» її власнику безкоштовно надається накопичувальна бонусна картка «NOVUS», на яку при закупівлі товарів зараховуються бонуси у розмірі 3% від вартості придбаного товару. Ці бонуси можуть бути використані споживачем для розрахунків під час наступних покупок у всій мережі магазинів «NOVUS» .     

Супермаркет «Білла-Україна» надає знижки в розмірі 7% від вартості товару (окрім акційних товарів, товарів ТМ Clever, алкогольних та тютюнових виробів) у роздрібних цінах всім утримувачам «Картка киянина» при її пред’явленні на касі торгівельних закладів мережі, з моменту відкриття магазину до 12.00 год. у понеділок, вівторок, середу четвер, п’ятницю.     

Супермаркет «Фуршет» надає знижки в розмірі 3% від вартості товарів, які підпадають під державне цінове регулювання та декларування, та 5%- на всі інші групи товарів представлені в мережі (крім тютюнових виробів, алкогольних напоїв на які встановлено мінімальні індикативні ціни, акційних товарів, подарункових сертифікатів, стартових пакетів мобільного зв’язку та ваучерів поповнення рахунків).Проект реалізується в усіх закладах торгівлі  «Білла-Україна», «Торговий дім «Вест лайн», «Новус Україна», «Фуршет».

Київський міський зоопарк з 01.08.2013 року надає знижку на квиток 37,5% від загальної вартості квитка ( 40 грн.). Ціна квитка зі знижкою становить 25 грн.

Видавничий дім «Толока» приєднався до проекту «Картка киянина» як  партнер соціального додатку, і тепер власники картки можуть отримати знижку 17-20 % на передплату видань в період реалізації проекту (журнали «Народный доктор», «Садовод и огородник», «Сваты», «Наша кухня», «Цветок»).

ТОВ «Фокстрот», яке має мережу супермаркетів побутової техніки   долучилось до реалізації проекту 28.01.2014. Утримувачам «Картки киянина» надається знижка в розмірі 5%. Знижка поширюється на товари трьох бюджетних і доволі популярних серед покупців торгових марок – Bravis, Delfa і LeChef. Мережа налічує 26 магазинів.

Перейти до спискуВерсiя для друку