Головна  →  Новини  →  22 квітня 2014

ПРО ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО ДЕЯКИХ ЗАКОНОДАВЧИХ АКТІВ УКРАЇНИ ЩОДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРОВЕДЕННЯ МОБІЛІЗАЦІЇ

Управління Пенсійного фонду України в Печерському районі м. Києва інформує, що відповідно до статті 2 Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб» (далі - Закон) у редакції, що діяла до 01.04.2014, у разі повторного прийняття пенсіонерів на військову службу до Збройних Сил України, інших утворених відповідно до законів України військових формувань виплата пенсій на час їх служби припиняється.

Проте, з 01.04.2014 набули чинності зміни до зазначеної статті Закону, внесені Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення проведення мобілізації». Згідно з внесеними змінами пенсіонерам з числа військовослужбовців та осіб, які отримують пенсію за Законом, у разі призову їх на військову службу під час мобілізації, на особливий період виплата пенсій на час такої служби не припиняється.

За більш детальною інформацією рекомендуємо звертатись до громадської приймальні управління Пенсійного фонду України в Печерському районі м. Києва за адресою м. Київ, вул. Кловський узвіз, буд. 14А. Приймальні дні та години: понеділок-четвер 9:00-18:00; п’ятниця: 9:00-16:45; обідня перерва: 13:00-13:45. Телефони для довідок: 480-71-62. 

Переконливо просимо всіх пенсіонерів дотримуватись вимог діючого законодавства України.

Перейти до спискуВерсiя для друку