Головна  →  Новини  →  22 квітня 2014

ЗА РОБОТУ ПЕНСІОНЕРІВ У ВИБОРЧІЙ КОМІСІЇ ПЕНСІЮ НЕ ЗМЕНШАТЬ

Управління Пенсійного фонду України в Печерському районі м. Києва інформує, що відповідно до статті 40 Закону України «Про вибори Президента України» в редакції, що діє з 21 березня 2014 року, оплата праці членів виборчої комісії, а також осіб, які залучаються до роботи в комісії, зокрема в день голосування, дні встановлення підсумків голосування та результатів виборів, не може бути підставою для скасування, обмеження або зменшення їм та членам їх сімей, які проживають разом з ними, будь-яких видів соціальних виплат, пенсій, субсидій для відшкодування на оплату житлово-комунальних послуг тощо.

Отже, отримання пенсіонерами доходу на виборах Президента України не позбавляє їх права на одержання пенсії, доплат, надбавок, підвищень, сум індексації, що призначаються і виплачуються непрацюючим пенсіонерам.

За більш детальною інформацією рекомендуємо звертатись до громадської приймальні управління Пенсійного фонду України в Печерському районі м. Києва за адресою м. Київ, вул. Кловський узвіз, буд. 14А. Приймальні дні та години: понеділок-четвер 9:00-18:00; п’ятниця: 9:00-16:45; обідня перерва: 13:00-13:45. Телефони для довідок: 480-71-62. 

Переконливо просимо всіх пенсіонерів дотримуватись вимог діючого законодавства України.

Перейти до спискуВерсiя для друку