КМДА Київська міська державна адміністрація


1 листопада 2018

Сергій Мартинчук відкрив оновлений дитячий садочок на Печерську

Сергій Мартинчук відкрив оновлений дитячий садочок на Печерську

Сьогодні на Печерську запрацював відновлений заклад дошкільної освіти №48, садочок особисто відкрив голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук. Фотозвіт 

«Відсьогодні у сучасному закладі дошкільної освіти №48 навчатимуться тридцять п’ять дітей. Після проведених капітальних ремонтних робіт, повному укомплектуванні всім необхідним технічним оснащенням – створені дійсно гідні умови для виховання маленьких печерян», - зазначив у своєму вітальному зверненні Сергій Мартинчук.

Крім того,  під час відкриття садочка, очільник Печерського району передав закладу інтерактивну дошку для навчання від Посольства Китайської Народної Республіки в Україні у рамках співпраці з Печерською райдержадміністрацією.

В урочистому заході також взяв участь депутат Київської міської ради Михайло Терентьєв.

Нагадаємо, що в закладі дошкільної освіти №48, що в Печерському районі столиці, проведено відновлювальні та ремонтні роботи: здійснено ремонт всіх внутрішніх приміщень, замінено вікна, виконано ремонт та утеплення фасаду, улаштування внутрішніх інженерних мереж (ЦО, ГВП, ХВП, вентиляція, каналізація, освітлення, електромережі), а також здійснено облаштування благоустрою території, зокрема, улаштування тіньових навісів та паркану.

Здійснено капітальні придбання – кухонне обладнання, телевізори, піаніно, килими тощо. Також ЗДО №48 оснащений новими меблями, м’яким інвентарем, посудом та розвиваючими іграшками.   



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.