Головна  →  Новини  →  30 жовтня 2018

Відкриття садочка на Печерську: Сергій Мартинчук проінспектував відновлений ДНЗ №48

Сьогодні, 30 жовтня, голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук проінспектував заклад дошкільної освіти №48, що в Печерському районі столиці, на предмет його готовності до нового навчального року після проведення капітальних ремонтних робіт. Фотозвіт

Відтак, вже з 1 листопада близько 35 дітей (2 садові групи) зможуть піти у новий садочок, що знаходиться на вул. Василя Тютюнника, 5-А. Загальна площа приміщень закладу складає 289, 97 м. кв.

У дошкільному навчальному закладі виконані наступні відновлювальні та ремонтні роботи: здійснено ремонт всіх внутрішніх приміщень, замінено вікна, виконано ремонт та утеплення фасаду, улаштування внутрішніх інженерних мереж (ЦО, ГВП, ХВП, вентиляція, каналізація, освітлення, електромережі), а також здійснено облаштування благоустрою території, зокрема, улаштування тіньових навісів та паркану.

Фінансування стосовно наповнення ЗДО №48 (меблі, м’який інвентар, посуд, іграшки та інше) відповідно до кошторису управління освіти та інноваційного розвитку Печерської районної в місті Києві державної адміністрації передбачено в сумі 1340 тис. грн. та 988 тис. грн. на капітальні придбання (кухонне обладнання, телевізори, піаніно, килими тощо). Також виділені кошти на утримання 9-ти штатних одиниць працівників садочку, харчування та енергоносії.

На посаду виконуючого обов’язки директора вищезазначеного закладу призначено вихователя ЗДО №1 Світлану Сосновську.   

Перейти до спискуВерсiя для друку