КМДА Київська міська державна адміністрація


23 жовтня 2018

Освітні заклади Печерська отримають 15 інтерактивних дошок для навчання від Посольства КНР в Україні

Освітні заклади Печерська отримають 15 інтерактивних дошок для навчання від Посольства КНР в Україні

Сьогодні, 23 жовтня, голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук і Надзвичайний та Повноважний Посол КНР в Україні Пан Ду Вей підписали двосторонній Меморандум про співпрацю між Печерською райдержадміністрацією та Посольством Китайської Народної Республіки в України. Фотозвіт

Меморандум визначає умови співробітництва у соціальній сфері.

Відтак, вже наступного тижня,  до освітніх закладів Печерського району від Посольства КНР в Україні надійде благодійна допомога у вигляді 15 інтерактивних дошок для використання в навчальному процесі сучасних технологій на суму – 800 000 тисяч гривень.

Крім того, під час зустрічі розглядалося питання щодо створення та облаштування в Печерському районі поблизу райдержадміністрації скверу Китайської Народної Республіки із використанням національної символіки та мотивів КНР.

На зустрічі також були присутні: помічник посла пан Чен Цюши, Керівник Канцелярії Посольства КНР в Україні пан Чжан Сюечжи, Заступник Керівника Канцелярії пан Цзі Цзюньчень.

Від Печерської райдержадміністрації: заступник керівника апарату Печерської райдержадміністрації Павло Бабій та начальник управління житлово-комунального господарства і будівництва Олена Григор’єва. 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.