Головна  →  Новини  →  18 жовтня 2018

На запрошення Сергія Мартинчука 10 дітей з Луганської області відвідали столицю з ознайомчою екскурсією

Для забезпечення національно-патріотичного виховання дітей та молоді, відповідно до Указу президента України від 13 жовтня 2015 року №580/2015 та за ініціативи голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука, протягом двох днів, починаючи з 17 жовтня, діти з смт Комишувата Луганської області перебували в столиці України з ознайомчою екскурсією. Фотозвіт

Сьогодні Сергій Мартинчук особисто поспілкувався з дітьми, запросив їх до власного кабінету, ознайомив з роботою райдержадміністрації і Центру надання адміністративних послуг.

Супроводжуюча особа дітей під час екскурсій – Протоієрей Української Православної церкви Київського Патріархату, військовий капелан військової частини 3066 Національної гвардії України Микола Візер.

У дводенній екскурсійній програмі: пішохідна прогулянка історичним центром міста по Андріївському узвозу, відвідування Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника, Меморіалу жертв голодомору та архітектурної пам’ятки стародавнього Києва – Золоті Ворота.

Також діти мали можливість побувати в місцях духовно-культурної спадщини України, це і Володимирський Собор, Михайлівський Золотоверхий монастир та Собор Софія Київська.

Крім того, екскурсія проведена до Національного музею історії України у Другій світовій війні та військової частини №3066 Національної гвардії України.

Молодь була запрошена на екскурсію до посольства Латвійської Республіки в Україні та Ботанічного саду ім. А. В. Фоміна. В розважальній програмі – перегляд фільмів в сучасному кінотеатрі столиці.

Національно-патріотичне виховання дітей та молоді України – пріоритетний напрямок державної політики, тому задля формування громадянської свідомості і активної життєвої позиції підростаючого покоління, Печерська районна в місті Києві державна адміністрація й надалі ініціюватиме проведення заходів патріотичного спрямування для молоді. 

Перейти до спискуВерсiя для друку