КМДА Київська міська державна адміністрація


12 жовтня 2018

В Територіально центрі відбулась тематична зустріч до Дня захисника України

12 жовтня 2018 року в Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Печерського району м. Києва відбулась тематична зустріч присвячена Дню захисника України.

14 жовтня в Україні відмічається відразу три свята – День захисника України, День українського козацтва та Покрова Пресвятої Богородиці. День захисника України – це свято звитяги українського лицарства, день пам`яті та вшанування всіх тих, хто протягом століть боровся за державний суверенітет України. Це свято святкується з 2014 року згідно Указу Президента України від 14 жовтня 2014 року №806/2014 «Про День захисника України».

Під час зустрічі присутніх запросили до спілкування за солодкий стіл, крім того одна з підопічна Територіального центру Потривай Людмила Борисівна виступила з музичним привітанням та прочитала вірш.

Зокрема підопічні отримали історичну інформацію та цікаві факти про День захисника України, православне свято Покрови Пресвятої Богородиці, а також про створення нового виду ікон «Козацька Покрова» та встановлення святкування Дня українського козацтва.  



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.