Головна  →  Новини  →  12 жовтня 2018

Сергій Мартинчук особисто передав 21 тонну гуманітарної допомоги мешканцям Чернігівщини

За дорученням Президента України Петра Порошенка щодо надання допомоги нашим побратимам з Чернігівської області, які постраждали від надзвичайної ситуації, вранці 12 жовтня до міста Ічня вирушила фура з гуманітарним вантажем від Печерського району, яку особисто супроводжував голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук. Фотозвіт

Так, близько 15 тонн благодійного вантажу складається з будівельних матеріалів для забезпечення проведення ремонтно-відновлювальних робіт пошкоджених житлових будинків внаслідок надзвичайної ситуації. Серед ватажу: цемент, шифер, гіпсокартон, пластикові вікна, двері, фарби, грунтівка та багато іншого.

Крім того, серед вантажу і найнеобхідніше: продукти харчування тривалого зберігання 5,5 тонн, засоби гігієни до 100 кг, теплі речі та ковдри – 400 кг.

Загальна кількість гуманітарної допомоги складає – 21 тонна.

Делегацію від Печерської райдержадміністрації зустрічала особисто в.о. голови Чернігівської обласної державної адміністрації Юлія Свириденко.

«До збору долучилась велика  кількість людей, спільними зусиллями нам вдалось буквально за 3 дні зібрати 21 тону гуманітарного вантажу. Дякую всім хто приєднався,  як бачимо в добрих справах ми єдині, адже чужого горя не буває», -зауваживСергій Мартинчук.

Нагадаємо, що 9 жовтня до збору гуманітарного вантажу в Печерській райдержадміністрації для постраждалих на Чернігівщині внаслідок надзвичайної події долучилися небайдужі громадяни, меценати, педагогічні, батьківські та учнівські колективи закладів освіти, дитячих садочків, позашкільних закладів, медичні заклади, державні службовці, працівники комунальних підприємств району, Києво-Печерська лавра, Печерська районна організація Товариства Червоного Хреста, інститути громадянського суспільства.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку