КМДА Київська міська державна адміністрація


9 жовтня 2018

Оголошено збір гуманітарної допомоги постраждалим на Чернігівщині внаслідок надзвичайної події

Оголошено збір гуманітарної допомоги постраждалим на Чернігівщині внаслідок надзвичайної події

На виконання доручення Президента України Петра Порошенко голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук оголосив збір гуманітарної допомоги мешканцям двох районів Чернігівської області – Ічнянського та Прилуцького, які постраждали від пожежі, що сталася вночі 9 жовтня на арсеналі зберігання боєприпасів в смт Дружба (Ічнянський район, Чернігівська область).

Наразі триває евакуація населення з цих районів, тож закликаємо всіх небайдужих долучитися до збору гуманітарного вантажу та підтримати постраждалих необхідними продуктами харчування, водою, теплими речами та засобами гігієни.

Також для здійснення ремонтно-відновлюваних робіт житлових будинків, що постраждали внаслідок надзвичайної ситуації, потрібні будівельні матеріали: шифер, руберойд, деревина, скло, цвяхи, шурупи, цемент, профнастил, монтажна піна тощо.

За інформацією прес-служби ДСНС України, станом на 9:00, евакуйовано близько 12 тис. осіб. Детальніше про події в Чернігівській області можна відслідкувати на офіційному сайті Міністерства оборони України за посиланням: http://www.mil.gov.ua/

Пункт збору гуманітарної допомоги в Печерській райдержадміністрації за адресою: вул. М. Омельяновича-Павленка, 15.

Контактний номер телефону:  (050) 918-89-07 Катерина Печерська  



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.