КМДА Київська міська державна адміністрація


5 жовтня 2018

Анонс! 10 жовтня до Дня захисника в столичному кінотеатрі відбудеться одноденний показ фільму «Кіборги»

У середу, 10 жовтня, о 9:30 за ініціативи голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука та сприяння голови Ради національних спільнот України Ашота Авянесяна в культурному центрі «Кінотеатр Київ» відбудеться одноденний показ фільму «Кіборги» від українського режисера Ахтема Сеїтаблаєва.

Фільм особисто представлятиме продюсер кінострічки – Іванна Дядюра.

На показ запрошені:  Герой України, Начальник Київського військового ліцею імені Івана Богуна, генерал-майор Ігор Гордійчук, військовослужбовці, сім’ї загиблих військовослужбовців, Героїв Небесної Сотні, освітянська молодь та представники інститутів громадянського суспільства.

Захід приурочено до Дня захисника України, який щорічно відзначається 14 жовтня відповідно до Указу Президента України від 14 жовтня 2014 року № 806/2014 з метою вшанування мужності та героїзму захисників української держави.

Місце проведення заходу: культурний центр «Кінотеатр Київ», вул. Велика Васильківська, 19.

Довідково:

Історія, що покладена в історію художньої картини заснована на реальних подіях, які розгорталися у вересні 2014 року під час оборони Донецького аеропорту. Фільм «Кіборги» - це документальна розповідь про героїв нашого часу, які 242 дні перебували у пеклі облоги. За свою незламність та відвагу вони і дістали прізвисько «кіборги». В центрі уваги фільму - образи, списані з реальних людей, серед яких українські військові та представники добровольчих батальйонів. Кінострічка знімалася за безпосередньою участю реальних героїв.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.