КМДА Київська міська державна адміністрація


3 жовтня 2018

До уваги представників індустрії краси! 4 та 5 листопада відбудеться ХХI Чемпіонат України з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та візажу

4 та 5 листопада 2018 року на території Національного спортивного комплексу «Олімпійський» (м. Київ, вулиця Велика Васильківська, 55) відбудеться ХХI Чемпіонат України з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та візажу.

Метою проведення Чемпіонату України є розвиток і популяризація перукарського мистецтва, визначення нових тенденцій моди, обмін досвідом серед майстрів перукарської справи, нігтьової естетики та візажу, демонстрація нових технологій та професійних навичок, підвищення престижу професії перукаря серед молоді та активної інтеграції національної б’юті-індустрії до європейської спільноти.

Проведення конкурсів професійної майстерності серед працівників підприємств сфери побутового обслуговування включено до заходів Програми економічного і соціального розвитку м. Києва на 2018 рік та Комплексної київської міської цільової програми розвитку підприємництва, промисловості та споживчого ринку на 2015-2018 роки.

Організатором проведення даного заходу є громадська спілка «АСОЦІАЦІЯ Б’ЮТІ-ЧЕМПІОНАТІВ» (ABC), контактна особа, керівник проекту Чемпіонату України Юлія Голінко (контактний телефон: 097 401 33 95).



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.