Головна  →  Новини  →  21 вересня 2018

На Печерську продовжує працювати пункт гуманітарної допомоги та збору речей для малозабезпечених верств населення «Банк одягу»

У Печерському районі столиці на базі відділення соціальної допомоги вдома №2 Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Печерського району міста Києва продовжує працювати пункт гуманітарної допомоги та збору речей для малозабезпечених верств населення та внутрішньо переміщених осіб.

Цього тижня надійшов черговий «транш» благодійної допомоги, до складу якого входять дитячі речі, осінньо-зимовий чоловічий та жіночий верхній одяг тощо.

«Банк одягу» розташовано за адресою: м. Київ, вулиця Дружби Народів, 32а. Фахівці, які тут працюють, не тільки допомагають підібрати потрібні речі, а й консультують  щодо діючих державних соціальних програм та умов надання соціальних послуг.

Довідково:

Вже чотири роки поспіль Печерська райдержадміністрація приділяє особливу увагу питанню благодійництва та гуманітарної допомоги. За сприяння Благодійного фонду «Агапіт» та небайдужих представників інститутів громадянського суспільства малозабезпечені громадяни не тільки Печерського району, а й міста Києва та Київської області отримують одяг та необхідні промислові товари.

Перейти до спискуВерсiя для друку