Головна  →  Новини  →  21 вересня 2018

Студенти Шяуляйського університета відвідали Територіальний центр Печерського району

Цього тижня литовські студенти магістратури Шяуляйського університету спеціальності «Соціальна робота» відвідали Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Печерського району м. Києва. Фотозвіт

Шяуляйскій університет - найбільший в Північній Литві вищий навчальний заклад, який  складається з 6 факультетів і 2 інститутів, що пропонують навчальні програми на очному та заочному відділеннях за 6 напрямами: з біомедичних, фізичних, гуманітарних, соціальних, технологічних наук і мистецтва. В університеті навчання ведеться не тільки в бакалавраті (1 ступінь), магістратурі (2 ступінь) і докторантурі (3 ступінь), але й у сфері підвищення кваліфікації, неформальної освіти, додаткової освіти, підготовки випускників коледжів для вступу до магістратури.

Зокрема, у відкритому міжнародному університеті розвитку людини «Україна» (м. Київ) четвертий рік поспіль готується випуск магістрів соціальної роботи в рамках міжнародної освітньої програми подвійного диплому «Соціальна робота» Шяуляйського університету й Університету «Україна».

З 17 по 23 вересня 2018 року проходить академічна мобільність литовських студентів у місті Києві в організаціях соціальної сфери.

Тож в рамках співпраці другий рік поспіль литовські студенти відвідують Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Печерського району, в якому вони мали можливість ознайомитися з роботою відділень соціальної допомоги вдома №1 та №2, відділення денного перебування та апарату Територіального центру.

Корисною та цікавою для литовських студентів була інформація про види соціальних послуг, умови їх надання, проведення оцінки якості надання соціальних послуг, критерії підбору персоналу для роботи з особами поважного віку тощо.

Перейти до спискуВерсiя для друку