Головна  →  Новини  →  31 серпня 2018

Сергій Мартинчук привітав освітян та студентів Національного транспортного університету з Днем знань

Сергій Мартинчук привітав освітян та студентів Національного транспортного університету з Днем знань

31 серпня 2018 року голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук взяв участь в урочистій церемонії посвячення у студенти першокурсників Національного транспортного університету.  Фотозвіт

Подія, яка знаменує початок нового навчального року, традиційно відбулась в Печерському ландшафтному парку на Співочому полі.

Урочистий захід відкрив ректор університету професор Микола Дмитриченко, який звернувся із вступним словом до майбутніх студентів, їхніх  батьків та близьких.

Також з вітальним словом до всіх присутніх звернувся й голова райдержадміністрації Сергій Мартинчук:

«Дорогі першокурсники, на вас покладено важливу місію – берегти та примножувати традиції університету, бути гідними почесного звання студента одного з найкращих та прогресивних навчальних закладів столиці. Вірю у невичерпний інтелектуальний потенціал вашої студентської спільноти – Національного транспортного університету, у ваше бажання розвиватися й розбудовувати успішну європейську державу», -підкреслив Сергій Мартинчук.

Після урочистої промови голова райдержадміністрації вручив Подяку ректору університету Миколі Дмитриченко за сприяння в організації та активну участь у проведенні святкового заходу, приуроченого до Дня Державного Прапора України на території Печерського району міста Києва.

Також Сергій Мартинчук відзначив Подякою декана факультету менеджменту, логістики та туризму Національного транспортного університету Олену Бакуліч за вагомий особистий внесок у розвиток молодіжної політики та гідне виховання молоді.

«Ні для кого не секрет, що краще експертне та професійно-наукове середовище зосереджено в Національному транспортному університеті, адже саме тут викладають висококваліфіковані та ініціативні Педагоги! Завдяки їхньому багаторічному досвіду, студенти університету стають лауреатами державних та іменних премій, здобувають вищі нагороди на Всеукраїнських конкурах» - зазначив Сергій Мартинчук.

У святковій атмосфері новоспечені першокурсники колективно зачитали присягу студента та заслухали знаменитий студентський гімн «Гаудеамус».

Загалом, цьогоріч до Національного транспортного університету, враховуючи всі його відокремлені структурні підрозділи, вступило близько 4000 студентів.

На урочистому заході також були присутні почесні гості – колишні випускники університету, серед яких:

Народний депутат України багатьох скликань, Надзвичайний та Повноважний Посол України в Угорщині і Словенії, Голова Федерації роботодавців транспорту України Орест Климпуш;

Голова правління Концерну «НІКО Менеджмент» Андрій Шелюг;

Голова правління корпорації «УкрАвто» Олександр Козіс;

Директор з розвитку дилерської мережі та дилерів компанії «Сканія Україна» Олександр Тицький;

Начальник служби управління контролю діяльності військ (інспекція) Головного управління Національної гвардії України Павло Полозенко та інші.

Варто зауважити, що голова Печерської районної в місті Києві державної адміністраціє є теж випускником Національного транспортного університету.

Перейти до спискуВерсiя для друку